Martijn Crama

management & consultancy

Promoot je muziek in de Nederlandse muziekscene

mei
11

Naast dat deze link leuk is omdat Niels Aalberts buitengewoon enthousiast is over de presentatie van collega Lopend Vuurders Ard en Lykle, biedt het ook een ideale gelegenheid om je muziek te promoten aan dé muziekscene.

Niels Aalberts: “Dit blog heeft dagelijks 200 tot 350 unieke bezoekers, veelal muzikanten, media, marketeers, mensen uit de Nederlandse muziekindustrie en/of geïnteresseerd in de ontwikkelingen rond muziek op internet. Kortom: een bescheiden, maar uiterst relevant publiek voor de meeste beginnende bands. Bij deze nodig ik die bands en muzikanten uit zichzelf en hun muziek te presenteren op EHPO. Mail je presentatie (tekst, links, beeld en geluid) naar mij. Komende week wil ik iedere dag 1 inzending integraal op dit blog plaatsen (dat betekent dus volledig en ongecorrigeerd!), waarna ik volgende week iedere presentatie van commentaar voorzie en tips voor verbeteringen geef. Deal?”

Speel je in de kijker!

120 Responses to Promoot je muziek in de Nederlandse muziekscene

  1. Nice things check deze ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *