Martijn Crama

management & consultancy

Twitter: handleiding en hoe te beginnen

jul
28

Voor velen is Twitter niet meer weg te denken in hun dagelijkse communicatie. Een misschien nog wel grotere groep heeft nog nooit gebruik gemaakt van Twitter. Via Pampelmoose kwam ik deze Twitter-handleiding tegen. Er staat werkelijk geen overbodige komma, punt of letter in. Heel simpel en doeltreffend uitgelegd hoe je Twitter kan in- en opzetten. En dus ook voor muzikanten een must-read als je je wilt laten overtuigen van het nut van Twitter.

Download Twitter handleiding

2 Responses to Twitter: handleiding en hoe te beginnen

  1. deze ga ik even onthouden, makkelijk om aan mensen te geven die het nut niet snappen of willen beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *