Martijn Crama

management & consultancy

Workshops & Lopend Vuur op Gesel XL

nov
03

Op GESEL XL (popweekend van Gelderland) is het aanstaande zaterdag 7 november workshopdag, mét Lopend Vuur uitgebreid van de partij. Op popcentrum Jacobiberg kun je terecht voor allerlei informatie over het muziek maken. Zo geeft Bertolf bijvoorbeeld een cursus songwriting, de drummer van De Staat geeft tips over goed meppen op je drum en Lykle (Lopend Vuur) gaat vertellen over fans en wat ze allemaal wel niet voor je kunnen (gaan) betekenen.

Ook worden er Lopend Vuur Sessies gehouden met ondernemende bands. Bij de Lopend Vuur Sessies schuiven de volgende bands aan: Do Not Run We Are Your Friends, The Vlegels, OIIO, Ells’s Shine (Boy Gol), en Phoenix Park. Zij vertellen over hun passie voor muziek en spelen een aantal nummers. Allemaal in een gezellige ‘huiskamer’ sfeer.

Van alle Lopend Vuur sessies wordt een compilatie gemaakt en later uitgezonden op TV Gelderland. De sessies starten om 13.30 uur en zijn gratis toegankelijk. Net zoals de hele GESEL XL workshopdag overigens.

Kijk voor meer informatie over Lopend Vuur op www.lopendvuur.nl , en voor alle informatie over het Gelderse popweekend GESEL XL en de verschillende workshops op www.geselxl.nl.

En vergeet ’s avonds niet naar LuxorLive te gaan om geweldig talent op het podium te zien! De afsluiter van het weekend wil je niet missen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *