Martijn Crama

management & consultancy

Music United bestaat één jaar

feb
02

Nouja, niet helemaal. Gisteren om precies te zijn, maar toen was er geen tijd om te bloggen. 1 februari 2009 startte ik met Music United en precies een maand later met deze weblog. In een jaar ben ik voornamelijk bezig geweest met Florian Wolff, maar deed ik ook Lopend Vuur en klussen voor Arnhem-Direct, Popsport, Jacobiberg, MusicMaker, Popacademie en Art Business Center.

Om het te vieren geen digitale taart, maar een soort van kado.

Zoveel mogelijk kennis van Music United wordt hier op de weblog gedeeld. Maar ik heb geen fysiek product om weg te geven. Okay, je kan een voorbeeld factuur of een handige organisatie tool (zodat je niets meer vergeet) downloaden, maar aanraken kun je het nog steeds niet.

Wat ik wel voor ‘free’ kan weggeven is een consult. Dat is (hopelijk) naast gezellig ook handig als je eens 1-op-1 advies wil over de randzaken rondom muziek maken. Zit jij of je band bijvoorbeeld met vragen over:

  • Hoe krijgen we de band naar ‘the next level’?
  • Hoe kom ik aan meer optredens?
  • Wat kan ik vragen voor een optreden?
  • Hoe pak ik een albumproductie aan?
  • Is Buma/Stemra inschrijven nou verstandig?
  • En zo zouden er nog een heleboel vragen kunnen spelen in je hoofd…

Stuur een mailtje naar martijn{at}musicunited.nl met als subject ‘kado’. Zet daarin welke vra(a)gen je bezighoudt. De eerste -en bij veel reacties de beste- twee krijgen een mailtje terug met een voorstel voor een uur gratis advies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *