Martijn Crama

management & consultancy

Vooruitstrevers aan het woord

mei
02

Toonaangevend, noemen ze zoiets. En dat is South by South West zeker te noemen. “Tomorrow happens here” is hun slogan. Heel muziek, film en nieuwe media wereld strijkt dan neer in Austin Texas. En mocht je er, net zoals ik, niet bij zijn geweest tijdens de vorige editie, Marike Jager heeft een buitengewoon interessante documentaire gemaakt / gepresenteerd.

Kijk en spot de trends in het volgende filmpje Trendspotting Austin. Ongelofelijk rake en belangrijke dingen komen naar voren; gratis, privacy, autonomie. Must see!

2 Responses to Vooruitstrevers aan het woord

  1. @Niels misschien heb je gelijk dat hij wat op gang moet komen, maar Atkins vind ik een moordvent, heeft het goed door. Ook de bedrijfsmatige manier van de wereld indelen, en hoe dat anders zou moeten.. serieus boeiend.

  2. Vond het eerlijk gezegd een reportage met een nogal irritant toontje en vooral een aantal tenenkrommende citaten aan het begin. Alsof de redactie gisteren internet, Twitter, Facebook en Foursquare ontdekte…

    Maar goed, laten we het maar een ‘instapmodelletje’ noemen. Ook nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *