BTW administratie in Excel voor ZZP-ers

Een van mijn meest bezochte artikelen is de tool waarmee je je BTW administratie kan bijhouden. Het is niet volledige geautomatiseerd, maar voor beginnende zelfstandigen erg handig om een begin te hebben.

Omdat de vorige post al weer enigszins verouderd is, heb ik een frisse, nieuwe update gedaan (2019).

excel_icon  [DOWNLOAD BTW ADMINISTRATIE TEMPLATE]

Laat een berichtje achter als je hem met plezier (of niet) gebruikt. Ben benieuwd naar ervaringen en/of suggesties. Succes met de discipline van het bijhouden van je bonnetjes en cijfertjes.

De inhoud van de BTW-administratie is zorgvuldig en naar beste weten samengesteld, maar ik kan niet instaan voor de juistheid of volledigheid ervan. Ik aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor enige (in)directe schade als gevolg van of in verband met het gebruik van de informatie afkomstig van deze website en Excel bestand.

5 reacties

 1. Hi Martijn,

  Super dat je deze btw-administratie in excel voor zzp-ers aanbiedt! Het blijft toch altijd een heikel punt voor muzikanten & artiesten. Ze maken liever muziek;)
  Ik ben zelf muzikant en webbouwer en heb Simple Notes ontwikkeld: een compleet online administratie programma voor muzikanten, artiesten en docenten. Ideaal ook juist voor diegenen met een lespraktijk.
  Wellicht vind je het leuk om eens op de website te kijken? En zou het ook iets kunnen zijn voor de lezers van jouw blog.
  http://www.simplenotes.nl

  Groet,
  Inigo Grimbergen

 2. Pingback: Je muziekonderneming (2) | WEBLOG MUSIC UNITED

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *