Martijn Crama

management & consultancy

Alternatief voor Mail van Mac

okt
09

Ikzelf vind Mail van Mac (tot nu toe) hartstikke prettig werken. Maar er komen steeds meer apps die anders ingericht zijn om je dagelijkse bulk van mails georganiseerd door te lopen. Een daarvan is Mailbox. Een (smartphone) app gericht op het direct en snel verwerken van je email berichten.

Interessante functie is het ‘uitstellen’ van het lezen of beantwoorden van bepaalde berichten. Jij geeft aan wanneer je de email weer voor ogen wilt hebben. Bijvoorbeeld morgenochtend of de eerst volgende keer dat je achter een desktop zit.

Een belangrijk nadeel voor mij om nog niet over te gaan: er is nog geen map structuur die automatisch ervoor zorgt dat bepaalde emails in voor gedefinieerde mappen terecht komen.

Wanneer je op zoek bent naar een Mail programma waar je effectiever mee kan werken dan je huidige programma, kijk dan vooral wat je er zelf van vindt. De app is gratis, dus je kan er geen buil aan vallen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *