De structool: met overzicht werken

Al geruime tijd geleden introduceerde ik de eerste versie van de Structool. Inmiddels is dit handige -althans vind ik- systeem uitgegroeid tot een dagelijkse routine die mij helpt bij het verzetten van de bergen werk. Sterker nog, de Structool is gebaseerd op een principe wat in Amerika behoorlijk veel aanhang heeft. Getting Things Done. Een methode ontwikkelt door David Allen.

In deze blog meer over hoe je praktisch en effectief te werk kan gaan en de nieuwe Structool.

Deze Slideshare geeft in het kort weer wat de principes zijn van Getting Things Done.

De Structool zou je logischerwijs kunnen gaan gebruiken na bovenstaande presentatie door te hebben genomen. Het managen van je ‘workflow’ kan je in deze sheet zeer gemakkelijk. Download hem, gebruik hem en kom zeker terug voor suggesties ter verbetering.

Get your things done! [cheesy punchline om mee te eindigen]

excel_icon [DOWNLOAD STRUCTOOL v 4.0]

 

 

Show CommentsClose Comments

Leave a comment